11

Odp: Gitary Skyway

No niestety w Polsce żyjemy a ceny jak co najmniej w Niemcach.
Dlatego ją swoją gitarę nr jeden kupiłem za 180zł był to defil klasyk. To było jakieś 10 lat temu. Następną gitara to squier kupiony z pieniędzy z kilku urodzin długo zbieranych. Teraz zarabiam sam a i tak nie kupiłbym drogiej gitary. Jason Becker też nie miewał drogich gitar.

Ostatnio edytowany przez Maurycy (2011-05-20 19:58:10)

Cytuj Post 11

12

A więc konkluzja prosta: nie martwić się sprzętem, a swoimi umiejętnościami smile

Cytuj Post 12

13

Jestem posiadaczem Sky Way'a  i powiem szczerze, że na początku byłem bardzo zadowolony, gdyż to był pierwszy mój elektryk. Teraz już mi nie wystarcza, bo nauczyłem się lepiej grać. Ta gitara nadaje się dla początkujących i tych średnio zaawansowanych. Lecz jak ktoś już myśli o gitarze, to proponuje dołożyć trochę i kupić sobie Ibaneza GRX 40. Kosztuje nie wiele a na początek jest genialny. A co do Sky Way'a, żeby grała trzeba przerobić ruchomy mostek. Na początek polecam, lecz trzeba się nastawić, że jak się nauczycie grać, trzeba będzie wymienić na coś z górnej półki.

Cytuj Post 13

14

Uciekaj od niej z daleka. to nie instrument a pseudoinstrument.
Wyprodukowany dla chyba rodziców którzy chcieli sie pozbyc tematu: tato kup mi gitarę.
Zepsujesz sobie rękę , nie uzyskasz biegłości,nigdy jej nie nastroisz.Stracisz chęć do grania.
Na portalu ,Gitara, ktoś wystawił wszystkie te gitary w kolumne jako -gitary których należy się wystrzegać z defilem na czołowym miejscu.

15

A jakie polecacie tanie gitary, takie do pogrania sobie w domku... Coś łatwiejszego do pogrania niż Ibanez RG 320.

Pozdrawiam

Cytuj Post 15